Ajándék 17-18 óráig

Vásároljon most ajándékért 2013. november 30-ig!A raktáron lévő termékeket telefonos egyeztetés után, két munkanapon belül házhoz szállítjuk!

Szeretnénk népszerűsíteni internetes rendelési rendszerünket, ezért most külön ajándékot kínálunk azoknak, akik 17 és 18 óra között legalább 15.000 forintot meghaladó értékben elküldik megrendelésüket! Az ebben az egy órában beérkező rendelések mellé az Ön választásának megfelelően

Megrendelésnél a megjegyzés rovatba ezt írja: lebontószert kérek ajándékba!egy palack lebontószert vagy

Megrendelésnél a megjegyzés rovatba ezt írja: lebomló egészségügyi papírt kérek ajándékba!egy csomag WC papírt

adunk ajándékba! Kérjük, hogy a megrendelés leadásakor a megjegyzési rovatban tüntesse fel, hogy melyik ajándékot kéri. Ez a lehetőség a hét bármely napján (hétvégén is) csak a megadott időszakban beérkezett megrendelésekre érvényes! 

Termékeinket megvásárolhatja személyesen is üzletünkben: munkanapokon 9-17.30-ig várjuk vásárlóinkat, de az ajándék kizárólag a webshopon keresztüli megrendelésekhez tartozik (viszont akkor is érvényesíthető, ha az interneten leadott megrendelését három munkanapon belül személyesen, az üzletünkben kívánja átvenni).

(Reklamáció, illetve az ajándék érvényesítésének minden jogi útja kizárva, amennyiben az internetes kapcsolat, vagy bármely más technikai probléma miatt a megrendelés a 17-18 óra közötti időszakon kívül jutott el hozzánk. A csomag elküldése előtt telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot és lemondhatja megrendelését, ha valamilyen okból nem az Ön által megcélzott időszakban érkezett be!)

Ne felejtsen el majd a megrendelés elküldésekor ajándékot választani: Megrendelésnél a megjegyzés rovatba ezt írja: lebontószert kérek ajándékba! Megrendelésnél a megjegyzés rovatba ezt írja: lebomló egészségügyi papírt kérek ajándékba!

Hűvös, esős időben vagy allergiás időszakban az éjszakai hideg fürdőszoba bizony nem csupán kényelmetlen, de komoly egészségügyi kockázatot is magában rejt. Megfontolásra ad okot tehát rendkívül kedvező ajánlatunk az őszi akciónk jegyében! Használja ki gyorsan az alkalmat, amíg még akciós árakon juthat hozzá számos termékünkhöz! Tekintse meg, hogy eddig mások mit írtak a termékkel kapcsolatban: Vélemények

Porta Potti 145 14.990 Ft-ért!

Most a Porta Potti 145 mobil szobai WC 14.990,- Ft-értPorta Potti 165, elegáns, szagmentesen zárt szobai WC, most 19.990,- Ft! kapható! Rendkívül stabil, könnyen kezelhető, szagmentesen zárt kialakítás. 33 cm-es ülőfelület magasság, 15 literes frissvíz- és 12 literes fekália-tartály!
Ismerem a terméket, most azonnal a kosarba teszem! 
Ide kattintva bővebb információt olvashat erről a termékről!

Porta Potti 165 mobil szobai WC 19.990,- Ft-ért! 15 literes öblítővíz- és 21 literes fekália-tartály! Magassága 41,5 cm, gyakorlatilag megegyezik a háztartásokban megszokott WC magasságával! A fekália-tartályban SZINTJELZŐ! Ismerem a terméket, most azonnal a kosarba teszem!
Ide kattintva bővebb információt talál erről a termékről!

Kérdése van? Hívjon bennünket telefonon! Naponta 9-17h, szombaton 9-14h

A képre kattintva többet megtudhat a Duo WC-emelő állványról!Egy új termékkel még hasznosabbá tettük a szagmentesen zárt, higiénikus, hordozható szobai mobil WC használatát! Olyan állítható magasságú berendezést kínálunk, amely azok számára is kíméletessé teszi a szobai WC alkalmazását, akik csak kínlódás árán tudják használni az otthoni hagyományos toalettet. Egy ilyen egyszerű, praktikus kapaszkodóval készült 'pódium' igazán jó megoldást kínál, sőt az élet számos, más területén szintúgy hasznos segítség lehet. (Állítható WC emelő)

Excellence szobai WC elegáns bézs színben most rendkívül kedvező áron higiéniai csomagunk részeként!'Tisztán megéri!' - mondhatnánk joggal a őszi akciónkhoz kapcsolódó higiéniai csomagunk láttán. Ebben egy korszerű hordozható szobai WC mellett most kedvezményes áron számtalan kiegészítőt is kínálunk! A frissvíz- és szennyvíz szintjelzővel és egészségügyi papír tartóval egyaránt felszerelt, igényes Excellence típust igen kedvező feltételek mellett bárki megvásárolhatja!

Reméljük, őszi akciónk elnyeri tetszését és kihasználja a kedvező ajánlatunkban rejlő előnyöket! Ide kattintva tanácsokat találhat, hogy melyiket berendezést érdemes választania!
Arra az esetre, ha a berendezésre időközben már nincs szüksége, kérjük olvassa el a visszavásárlási garancia feltételeit!

Thetford Magyarország - Karavándor Kft. minden munkatársa nevében

További szép napot kívánunk, és köszönjük, hogy nálunk vásárol!