AKCIÓ

Aktuális akciónkat az Ön megtakarítását segítendő állítottuk össze!A raktáron lévő termékeket telefonos egyeztetés után, két munkanapon belül házhoz szállítjuk!

A most beérkező megrendelését, a kosár oldalon megadott érték felett, postaköltség felszámítása nélkül küldjük el Önnek! 

A téli időszakban sokszor előfordul, hogy valaki nem szívesen megy ki az éjszaka közepén a mosdóba, vagy átépítésre, javításra szorul a fürdőszoba és amíg a kőművesek elvégzik a szükséges munkákat, nem lehet használni az otthoni WC-t. Ilyenkor a figyelmesség duplán számít, ne feledkezzünk meg azokról, akik fontosak számunkra és esetleg megnehezítik a mindennapjaikat a változások!  
Hogyan kerülhet akkor képbe például egy praktikus szobai WC? Bizony, számtalan módon! Lehet egy időmegtakarító tényező, vagy kényelmi funkció éppúgy, mint az otthon maradt, figyelemre szoruló idős embereknek vagy felépülésre váró betegeknek tapintatos gondoskodás, akik ugyan el tudják látni magukat, de minden felesleges lépés kockázatot rejthet, főleg hideg éjjelen, bizonytalan, álmos léptekkel a csúszós kövezeten kibotorkálva a WC-re, akár többször is az éjszaka folyamán. Számukra a nyugalmasan eltöltött éjszaka előfeltétele lehet, hogy a kis- és nagy dolgok kényszere ne jelentsen nehézséget, míg a fiatalabbaknak, iskolába-munkába igyekvőknek az időbeosztás segítsége.

Takarekos_csomagban

MegaPack takarékos csomag

Használja ki a lehetőséget, amíg akciós árakon juthat hozzá számos termékünkhöz! Tekintse meg, hogy eddig mások mit írtak a termékkel kapcsolatban: Vélemények

Porta Potti 145 akcióban!

Porta Potti 145 mobil szobai WC akcióbanPorta Potti 165, elegáns, szagmentesen zárt szobai WC, szintkijelzővel! kapható! Rendkívül stabil, könnyen kezelhető, szagmentesen zárt kialakítás. 33 cm-es ülőfelület magasság, 15 literes frissvíz- és 12 literes fekália-tartály!
Ismerem a terméket, most azonnal a kosarba teszem! 
Ide kattintva bővebb információt olvashat erről a termékről!

Porta Potti 165 Ivory mobil szobai WC! 15 literes öblítővíz- és 21 literes fekália-tartály! Magassága 41,5 cm, gyakorlatilag megegyezik a háztartásokban megszokott WC magasságával! A fekália-tartályban SZINTJELZŐ! Ismerem a terméket, most azonnal a kosarba teszem!
Ide kattintva bővebb információt talál erről a termékről!

További kérdése van? Hívjon bennünket telefonon! Naponta 9-17.30h

A képre kattintva többet megtudhat a Duo WC-emelő állványról!Egy új termékkel még hasznosabbá tettük a szagmentesen zárt, higiénikus, hordozható szobai mobil WC használatát! Olyan állítható magasságú berendezést kínálunk, amely azok számára is kíméletessé teszi a szobai WC alkalmazását, akik csak nehézség árán tudják használni az otthoni hagyományos toalettet. Egy ilyen egyszerű, praktikus kapaszkodóval készült emelő igazán jó megoldást kínál, sőt az élet számos, más területén szintúgy hasznos segítség lehet. (Állítható WC emelő)

Csupán egy kattintás! Próbálja ki most azonnal!

Reméljük, akciónk elnyeri tetszését és kihasználja a kedvező ajánlatunkban rejlő előnyöket! Ide kattintva tanácsokat találhat, hogy melyik berendezést érdemes választania!
Arra az esetre, ha a készülékre időközben már nincs szüksége, kérjük olvassa el a visszavásárlási garancia  feltételeit!

Thetford Magyarország - Karavándor Kft. minden munkatársa nevében

További szép napot kívánunk, és köszönjük, hogy nálunk vásárol!

Móricz Zsigmond tértől vagy a Bikás parktól 213-as jelű busszal Dukát utcáig! Vagy autóval a Szoborparktól (7-es főúton) vagy a Campona bevásárlóközponttól (Nagytétényi út) 2 km-re! Ez a Bartók Béla út Nagytétényben található (XXII. kerület!)