Aqua Kem Green használati útmutató

Aqua Kem Green közömbösítő- és lebontószer

Mi ez: Biológiai hatású lebontószer fekáliatartályhoz, mindennapos használatra hordozható toalettekbe. Az alkalmazása előtt olvassa el a használati tájékoztatót!

Mire alkalmas: Környezettudatos alkalmazás, fekáliatartályba lebontószer (ISO 11734). Közömbösíti a kellemetlen szagokat, csökkenti a gázképződést. Biológiailag lebontja a szilárd anyagokat és a vécépapírt (THETFORD Aqua Soft), így egyszerűen üríthető a fekáliatartály. A THETFORD Aqua Rinse (folyadéköblítéses víztartályhoz) és a THETFORD Aqua Soft (gyorsan oldódó vécépapír) kombinált használatához kiválóan alkalmas. A termék elnyerte a holland és a német (Milieukeur/der Blaue Engel, RAL UZ 84a) környezetvédelmi pecsétet.

Hogyan használja: 150 ml adag lebontószer, 20 liternyi fekáliatartály kapacitáshoz elegendő! Az optimális lebontási teljesítmény érdekében, az üres tartályba töltsön 3 liter vizet, ezt követően töltse fel a tartályt a megfelelő mennyiségű lebontószerrel. Átlagos használat mellett 4-5 napig elegendő. A fekáliatartályt kizárólag az arra kijelölt helyen ürítse ki a kempingekben, jachtkikötőben… stb., majd alaposan öblítse át vízzel készüléket. Ne tárolja 40 ⁰C-nál melegebb, illetve -20 ⁰C-nál hidegebb helyen! Az adalék használható a szavatossági idő (best used by date) lejárata után is. Ezt az időpontot megtalálhatja a dobozra nyomtatva a címke alatt. Ebben az esetben csökken a lebontási folyamat gyorsasága.

Biztonsági előírások: Gyermekektől szigorúan távol tartandó! Szembe jutva, bő vízzel azonnal ki kell mosni, majd orvoshoz kell fordulni! Használatkor védje a szemét és az arcát! Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg neki a terméket és a tájékoztatót!

Az eredeti biztonsági adatlapot itt találja:

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_GREEN_2014_1

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_GREEN_2014_2

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_GREEN_2014_3

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_GREEN_2014_4

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_GREEN_2014_5

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_GREEN_2014_6

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_GREEN_2014_7