Aqua Kem Sachets használati útmutató

Aqua Kem tasakos granulátum

Mi ez: Előre kiadagolt, vízben oldódó tasakos lebontószer mobil WC szennyvíztartályba a mindennapos használathoz. Az alkalmazása előtt olvassa el a használati tájékoztatót!

Mire alkalmas: 15 zacskó előre kiadagolt, vízben teljesen feloldódó granulátum. Könnyen adagolható az előre kimért mennyiségnek köszönhetően. Magas koncentrátumban tartalmaz hatóanyagot! Közömbösíti a kellemetlen szagokat! Csökkenti a gázképződést a fekáliatartályban. Tisztán és higiénikus állapotban tartja a fekáliatartályt. Alkalmazható téli kempingezéskor. Elősegíti a szilárd anyagok lebomlását, megkönnyítve ezzel a berendezés ürítését.  Nagyon jól kombinálható a Thetford Aqua Rinse illatosítószerrel (frissvíz-tartályba ajánlott) és a Thetford Aqua Soft egészségügyi papírral (különlegesen gyorsan lebomló vécépapír).

Hogyan használja: Ne bontsa fel a zacskót, és/vagy ne nyúljon hozzá vizes kézzel! Egy tasak (tartalma) 20 liternyi fekáliatartály kapacitáshoz elegendő! Az üres tartályba töltsön 3 liter vizet, ezt követően tegye bele a tasakot, így érhet el optimális hatást a mobil WC-ben. Átlagos használat mellett 4-5 napig elegendő. A fekáliatartályt kizárólag az arra kijelölt helyen ürítse ki a kempingekben, jachtkikötőben… stb., majd alaposan öblítse át vízzel készüléket. Ne tárolja 40 ⁰C-nál melegebb helyen! Az adalék használható a szavatossági idő (best used by date) lejárata után is. Ezt az időpontot megtalálhatja a dobozra nyomtatva a címke alatt. Ebben az esetben csökken a lebontási folyamat gyorsasága.

Kockázati tényezők: A légutakra és a bőrre izgató hatású lehet (irritáció). A szembe kerülve komolyan károsítja a szemet! Rendkívül mérgező a vízi élővilágra!

Biztonsági előírások: Gyermekektől szigorúan távol tartandó! Szembe jutva, bő vízzel azonnal ki kell mosni, majd orvoshoz kell fordulni! Ne ürítse szennyvízcsatornába! Használatkor védje a szemét és az arcát! Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg neki a terméket és a tájékoztatót!

Az eredeti biztonsági adatlapot itt találja:

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_BLUE_SACHETS_2016_1

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_BLUE_SACHETS_2016_2

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_BLUE_SACHETS_2016_3

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_BLUE_SACHETS_2016_4

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_BLUE_SACHETS_2016_5

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_BLUE_SACHETS_2016_6

Biztonsagi_adatlap_AQUA_KEM_BLUE_SACHETS_2016_7