Aqua Rinse használati útmutató

Aqua Rinse fertőtlenítő- és illatosítószer

Mi ez: Levendula illatú fertőtlenítő- és illatosítószer vízöblítéses tartályhoz, mindennapos használatra. Az alkalmazása előtt olvassa el a használati tájékoztatót!

Mire alkalmas: Hatásosabb és egyenletesebb öblítést biztosít. Alkalmazása során védőbevonatot képez a vécécsésze falán. Megakadályozza a vízkőképződést, megőrzi az öblítővíz frissességét. Vízaknába üríthető (ISO 11734). Alkalmas a kerámia és a műanyag vécécsészékhez is. 
THETFORD Aqua Kem Green (lebontószer) és a THETFORD Aqua Soft (gyorsan oldódó vécépapír) kombinált használatához kiválóan alkalmas. A termék elnyerte a holland és a német (Milieukeur/der Blaue Engel, RAL UZ 84a) környezetvédelmi pecsétet.

Hogyan használja: Az öblítőtartály vízzel való feltöltése előtt, adagoljon THETFORD Aqua Rinse-t az öblítővíz-tartályba. 100 ml adag lebontószer, 15 liternyi fekália-tartály kapacitáshoz elegendő! Az adag emelése nem növeli a hatékonyságot. Ha szükséges, az öblítővíz-tartályt kizárólag az arra kijelölt helyen ürítse ki a kempingekben, jachtkikötőben… stb., majd alaposan öblítse át vízzel készüléket. Ne tárolja 40 ⁰C-nál melegebb, illetve 5 ⁰C-nál hidegebb helyen! Tároláskor ne maradjon a WC öblítőtartályában higítatlan Aqua Rinse. Az adalék használható a szavatossági idő (best used by date) lejárata után is. Ezt az időpontot megtalálhatja a dobozra nyomtatva a címke alatt. Ebben az esetben csökken a lebontási folyamat gyorsasága.

Biztonsági előírások: Gyermekektől szigorúan távol tartandó! Szembe jutva, bő vízzel azonnal ki kell mosni, majd orvoshoz kell fordulni! Használatkor védje a szemét és az arcát! Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg neki a terméket és a tájékoztatót!

Az eredeti biztonsági adatlapot itt találja:

Biztonsagi_adatlap_AQUA_RINSE_PLUS_2016_1

Biztonsagi_adatlap_AQUA_RINSE_PLUS_2016_2

Biztonsagi_adatlap_AQUA_RINSE_PLUS_2016_3

Biztonsagi_adatlap_AQUA_RINSE_PLUS_2016_4

Biztonsagi_adatlap_AQUA_RINSE_PLUS_2016_5

Biztonsagi_adatlap_AQUA_RINSE_PLUS_2016_6