Casette Tank Cleaner használati útmutató

Fekáliatartály-tisztító

Mi ez: A fekáliatartály biztonságos tisztító– és ápolószere. Az alkalmazása előtt olvassa el a használati tájékoztatót!

Mire alkalmas: Könnyűszerrel eltávolítja a vízkőlerakódásokat, amelyek a tartály belső részén keletkezhettek. Szükségtelenné teszi a súrolást, használata egyszerű. Kellemes friss illat. Tökéletesen alkalmas a rendszeres használatra (2-3-szor évente).

Hogyan használja: Adagoljon 300 ml szert az üres fekáliatartályba. Adjon hozzá legalább 5 liter vizet, hiszen a meleg víz használata (max. 40°C) növeli a szer hatékonyságát. Rázza össze néhányszor a tartályt, hogy a fala benedvesedjék, ne öntse ki és hagyja benne 16 órán keresztül! A tartály bűzelzáró reteszét kissé hagyja nyitva a nyomásképződés elkerülése érdekében, amennyiben a tartály felső felületét is tisztítani szükséges, fordítsa meg, előtte zárja be a bűzelzáró reteszét. A hatást megnöveli, ha menet közben is a járműben hagyja a keveréket tartalmazó tartályt, a normál pozíciójában. Menet közben nem szükséges a tartály bűzelzáró reteszét nyitva tartani. Óvatosan engedje le a nyomást, mielőtt kinyitja a tartály bűzelzáró reteszét, ürítse a tartályt a kempingek, jachtkikötők, stb. kijelölt helyére, és öblítse ki a tartályt alaposan tiszta vízzel! Ne használja a Cassette Tank Cleaner-t, ha a toalett használatban van, valamint a palack kiürülése után ne használja további tárolásra!

Kockázati tényezők: A minőség-megőrzési idő lejárata után is használható, csupán hatóereje csökkenhet kismértékben. Ellenőrizze a termék minőség-megőrzési idejét a címke alatt. 5°C és 40°C között tárolandó.

Biztonsági előírások:
Gyermekek kezébe nem kerülhet! Élelmiszerektől, italoktól és állatok etetésére szolgáló eszközöktől távol tartandó!

Az eredeti biztonsági adatlapot itt találja

Biztonsagi_adatlap_CASETTE_TANK_CLEANER_2014_1

Biztonsagi_adatlap_CASETTE_TANK_CLEANER_2014_2

Biztonsagi_adatlap_CASETTE_TANK_CLEANER_2014_3

Biztonsagi_adatlap_CASETTE_TANK_CLEANER_2014_4

Biztonsagi_adatlap_CASETTE_TANK_CLEANER_2014_5

Biztonsagi_adatlap_CASETTE_TANK_CLEANER_2014_6