Kerti kisházba

Egy ötletes, innovatív újdonság a kertes házak, horgásztanyák, vadászházak tulajdonosainak a szagmentesen zárt, hordozható szobai bio-WC.

Praktikus, higiénikus, igazán emberi feltételeket teremt!Tökéletesen használható olyan helyeken, ahol nem áll rendelkezésre vezetékes víz, vagy a drága vízhasználatot csökkenteni szeretné! Akár a gyűjtött esővízzel is fel lehet tölteni ennek az ötletes WC-nek az öblítőtartályát, és máris megteremtheti az emberi feltételeket még egy kerti kis szerszámos kamrában is. Nincs többé a lakásba bevitt sár, a környezetét és társaságát zavaró körülmény.

Egy kis faházban számtalan lehetőség nyílik egy kulturált illemhely kialakítására vízöblítéses WC-vel!

Kis horgászház esetén a WC elhelyezésére javasoljuk például a kis terasz, vagy bejáró mellett kialakított szerszámtároló fülke használatát, ha nincs kiépített fürdőszoba az épületben. Természetesen egy kész vizesblokkban szintén könnyedén elhelyezheti ezt a kis kompakt kialakítású hordozható vécét. Sokkal szívesebben jönnek a barátok, ha kulturált feltételt teremt a hangulatos horgásztanyán. És ha valaki akár egész nyáron odaköltözik? Számára biztosan fontos a szép miliő mellett a kulturált környezet is!

A faház lakterében is meg lehet találni a szoba WC tárolásának diszkrét formáját.Egy kertes házban gyakran nehéz félbehagyni a munkát, átöltözni csak azért, hogy ne vigyük be a piszkot a lakásba. De ugyanez érvényes, ha valaki a garázsban autót javít, vagy más olajos szennyeződéssel járó munkát végez. A lakásban senki sem látja szívesen az olajos nyomokat a mosdóban, a cipőről szétkenődött, nehezen takarítható koszt. Az élet kis és nagy dolgaiban komoly segítséget jelenthet a hordozható mobil WC, amit aztán a hétvégi nyaralóba is el lehet vinni, de ha vendég jön a házba, neki is kulturált feltételeket biztosíthat. Akár a vendégszobában, garázsban, szerszámos kamrában is elhelyezhető, és használaton kívül diszkréten elrakható. Erre a takarítóeszközök tárolóhelye vagy egy beépített szekrény alja tökéletesen megfelel, de lehet rendelni olyan WC-tartóállványt is, ami egyúttal szekrényként elrejti a toalettet.
Az udvaron játszó gyerekek számára hasznos figyelmesség, ha nem szeretnénk naponta többször is takarítani a lakásba bevitt sarat és homokot!

Jelentősen megnövelheti egy kis bungaló használati értékét, anélkül, hogy drága beruházással külön helyiséget kellene kialakítani, csökkentve ezzel az egyébként értékes helyet. 

Használja ki az elsők között az innovatív technológia nyújtotta előnyöket. A fél évszázados(!) gyártási tapasztalat mára olyan új tömítőanyagokkal és műanyagokkal egészült ki, hogy a Thetford szagmentesen zárt, higiénikus mobil WC-je mind a korszerű lakásfelszerelés, mind a praktikum céljainak képes megfelelni! Megállja a helyét a legmodernebb elképzelések közepette is.

Nézzen meg néhányat a stílusban és funkcionalitásban eltérő mobil WC kínálatból, és döntse el, melyik felelne meg legjobban az adott célnak!

A kompakt kialakítású Porta Potti 145-ös modellsorozat magassága önmagában is megközelíti a hagyományos otthoni WC magasságát, de ha valaki tartóállványt rendel hozzá, akkor azt tároló szekrénynek is használhatja (külön ajtó rendelésével)! 

Az otthoni beépített WC magasságával megegyezik a 165-ös sorozatú WC-k mérete!

Tartóállvány nélkül is megegyezik a háztartásban használt WC-csésze magasságával a Thetford Porta Potti 165-ös mérete.

Amennyiben bővebb tájékoztatásra van szüksége, ide kattintva részletes tanácsokat talál a választáshoz, vagy telefonáljon, szívesen állunk rendelkezésére!

Csak egy telefon!