Mobil WC nyaralóba

Egy ötletes újdonság a faházakba, nyaralókba, hétvégi házakba, bungalókba a kulturált higiénés körülmények megteremtésére a szagmentesen zárt, hordozható szobai bio-WC.

Most legolcsóbb ajánlatunk: Porta Potti 145 Week-end

És legkapósabb ajánlatunk Porta Potti Qube 165 Ivory.

Praktikus, higiénikus, igazán emberi feltételeket teremt!Tökéletesen használható olyan helyeken, ahol nem áll rendelkezésre vezetékes víz, vagy a drága vízhasználatot csökkenteni szeretné! Akár a gyűjtött esővízzel is fel lehet tölteni ennek az ötletes WC-nek az öblítőtartályát, és máris megteremtheti az emberi feltételeket még egy kis faházban is. Nincs többé kellemetlen szag, a környezetét és társaságát zavaró körülmény.

Egy kis faházban számtalan lehetőség nyílik egy kulturált illemhely kialakítására vízöblítéses WC-vel! Faház esetén a WC elhelyezésére javasoljuk például a kis terasz, vagy bejáró mellett kialakított szerszámtároló fülke használatát, ha nincs kiépített fürdőszoba az épületben. Természetesen egy kiépített vizesblokkban könnyedén elhelyezheti ezt a kis kompakt kialakítású hordozható vécét. Sokkal szívesebben jönnek a barátok, ha Ön kulturált feltételeket biztosít a hangulatos faházban. És ha valaki akár egész nyáron leköltözik a nyaralóba? Számára biztosan fontos a szép miliő mellett a kulturált környezet is!

A faház lakterében is meg lehet találni a szoba WC tárolásának diszkrét formáját.De ha nincs kialakított külön helyiség, ez az ötletes kis készülék akár a szobában is elhelyezhető, és használaton kívül diszkréten elrakható. Erre a takarítóeszközök tárolóhelye vagy az ágyak alatti rész, esetleg egy beépített szekrény alja tökéletesen megfelel, de lehet rendelni olyan WC-tartóállványt is, ami egyúttal szekrényként elrejti a toalettet. A gyerekek és az idősek számára gondos figyelmesség!

Szép környezetben kulturált körülmények között!Üdülőkben jelentősen megnöveli a bungalók használati értékét, anélkül, hogy drága beruházással külön helyiséget kellene kialakítani, csökkentve ezzel az egyébként értékes helyet.
A komfortfokozatot talán a legkisebb befektetéssel tudja így jelentősen megnövelni, de nyilván a vendégek véleménye sem mindegy, milyen emlékekkel távoznak az üdülőből! Ahol a vízrendszer nincs kiépítve, ott is higiénikus feltételeket teremt! 

Az extravagáns lakberendezéstől sem idegen a formatervezett készülék!Használja ki az elsők között az innovatív technológia nyújtotta előnyöket. A fél évszázados(!) gyártási tapasztalat mára olyan új tömítőanyagokkal és műanyagokkal egészült ki, hogy mind a korszerű lakásfelszerelés, mind a praktikum céljainak képes megfelelni! Megállja a helyét a legmodernebb elképzelések közepette is.

Az egész házat kár lenne felzavarni egy éjszakai kis dolog miatt.Az egész társaság nyugalmát megzavarhatja, ha valaki éjszaka az emeletről vagy a padlásszobából kénytelen éjszaka lejönni. A gyakran szinte csak egy térből álló lakóterekben mindenkit zavarhat az éjszaka felkapcsolt lámpa.

Az egyszerűbbtől a luxusig, mindenhez található megfelelő hordozható WC típus!Az egyszerű hétvégi háztól a luxus nyaralóig mindenütt megállja a helyét a Thetford hordozható WC-je, ugyanis a gazdag típusválaszték lehetővé teszi a stílusnak megfelelő készülék választását. Így akár természetes, akár modern környezetben egyaránt megtalálhatja a megfelelő, szagmentesen zárt, higiénikus WC-ét.
Nézzen meg néhányat a stílusban és funkcionalitásban eltérő mobil WC kínálatból, és döntse el, melyik felelne meg legjobban az adott célnak!


Az otthoni beépített WC magasságával megegyezik a 165-ös sorozatú WC-k mérete!Tartóállvány nélkül is megegyezik
a háztartásban használt
WC-csésze magasságával a
Thetford Porta Potti 165-ös mérete.

Formatervezett, praktikus kialakítású modell a Thetford Excellence típus!A modern lakberendezés sem lehet akadálya, hogy valaki megtalálja a megfelelő hordozható WC típust.
A Thetford Excellence formatervezői díjat nyert több rangos megmérettetésen. Megjelenése és esztétikus formája, akár egy korszerű lakásban is megállja a helyét! Amennyiben bővebb információra van szüksége, telefonáljon, szívesen állunk rendelkezésére!
Még mindig bizonytalan a döntésben? Akkor telefonáljon, vagy ide kattintva elolvashatja részletes felhasználói tanácsainkat a választáshoz!

Csak egy kattintás! Próbálja ki most azonnal!