Rólunk

Ki is az a THETFORD?

Mindannyian szeretnénk gondtalanul tölteni napjainkat a hétköznapi életben éppúgy, mint a vakáció alkalmával. Ezért kínálja Önnek a THETFORD minőségi termékeit. Talán hallotta már a THETFORD nevet, mint a világhíressé vált Porta Potti hordozható WC megalkotójának nevét, vagy mint a kazettás WC feltalálóját, pedig ez csak két termékcsalád a THETFORD számos innovatív megoldásából!…

Az innovatív piacvezető

Nem csupán a világszerte ismert és forgalmazott hordozható mobil WC rendszerek kapcsolódnak a THETFORD névhez, egyéb toalett ápolószerek, kiegészítők és tartozékok is megtalálhatóak a cég termékpalettáján, szervizajtók az elzárt terek jobb kihasználásához illetve a kazettás WC elengedhetetlen tartozéka a lakókocsik és lakóautók esetében, továbbá különleges mobil hűtőgép rendszerek és konyhai berendezések ismert és elismert gyártójaként.

Több mint 40 éve tervez és fejleszt a THETFORD cég praktikus megoldásokat jelentő termékeket a mobilitás jegyében. Hitvallásunk, hogy mobil rendszereinkben mindig a lehető legjobb termékeket valósítsuk meg, a lehető legkedvezőbb áron, a lehető legmagasabb minőségi színvonalon, mindezek mellé a lehető legbarátibb ügyfélkapcsolati szolgáltatást nyújtva. 

Miután átvettük a luxusjachtok igényes toalettjeit gyártó olasz Tecma céget, és a magas szintű konyhai berendezéseiről ismert brit Spinflo vállalatot, elmondhatjuk, hogy a THETFORD cég világviszonylatban is átfogó termékpalettát kínál a lakójárművek (valamint hétvégi házak, hajók) és a szabadidős termékek piacán. Büszkén kijelenthetjük, hogy innovációink, sokéves tapasztalatunk és szakértelmünk a gazdaság sikeres és erős résztvevőjévé tettek bennünket.

Minőség, biztonság és környezetvédelem

A THETFORD termékek teljesítik minden európai ország legszigorúbb környezetvédelmi előírásait is. Minőségi termékeink már számos országban a magas környezetvédelmi követelmények kiinduló alapját képezik. Ezt fémjelzik többek között a holland környezetvédelmi "Milieukeur" és a hasonló német "Blauer Engel" kitüntetések a kiemelkedően környezetkímélő termékekért és szolgáltatásokért. 

Meghatározó, aktív szerepet tölt be a THETFORD cég a környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági koncepciójával. Minőségbiztosítási rendszerünk megfelel az ISO 9001:2000 előírásainak. Ez a tanúsítvány képezi az alapját magas minőségi követelményeket teljesítő termékeinknek.

Szerviz és terméktámogatás

Az ügyfeleink a legjobb tanácsokra és elsőosztályú kiszolgálásra számíthatnak a THETFORD partnerüknél. Nemzetközi szervizhálózatunk átfogó ügyfélszolgálati feladatot teljesít, amely vásárlóink lakóhelyéhez közel is megtalálható. Mindemellett alapos internetes támogatást nyújtunk többek között a termékeinkről nyújtott részletes információkkal, karbantartási útmutatókkal és vevőszolgálati szolgáltatásokkal. 
Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink, szerződött partnereink mindig szívesen állnak a rendelkezésére! Ide kattintva a magyarországi szerviz elérhetőségét találja meg.

A THETFORD termékekben megbízhat, hogy napjait teljesen gondtalanul tölthesse!

Tények az európai vállalatról:

Cégnév Thetford B.V.
Értékesítés és marketing Európa, Afrika, Ázsia, Dél-Amerika és Óceánia
Alapítás éve 1971
Központ Etten-Leur, Niederlande (Hollandia)
Vállalatcsoport központja Ann Arbor, USA
Internet www.thetford.eu

136893_622_1170169033129_Logo_thetford_acc_you_vertical