Toilet Bowl Cleaner használati útmutató

Toalett tisztító

Mi ez:
Műanyag és kerámia toalett-csészék felületeinek biztonságos tisztításához. Nem károsítja a tömítéseket. Alkalmazása előtt olvassa el a használati tájékoztatót!

Mire alkalmas: Eltávolítja a vízkő-, valamint a fekálianyomokat a műanyagok károsítása nélkül (ellentétben a legtöbb normál háztartási tisztítószerrel).  A Toilet Bowl Cleaner megbízható vízkőmentesítő tulajdonsága a WC-csésze felületét megtisztítja, és a megelőzi a lerakódások kialakulását. Optimális higiéniát nyújt, valamint ragyogóvá varázsolja a felületeket. A sűrű állagú formula bevonatot képez az edény felületein, mellyel megkönnyíti a nehezen elérhető helyek tisztíthatóságát. Alaposan tisztítja a toalett csésze felületét és kellemes illatot biztosít.

Hogyan használja: Egyenletesen permetezze a csészébe, majd oszlassa szét egy lágy kefe segítségével a felületen! Hagyja hatni 5 percig, ezután óvatosan dörzsölje át WC-kefével és/vagy öblítse le a csésze felületét, amíg tisztává nem válik!  A palackot kiürülése után ne használja további tárolásra!

Kockázati tényezők: A szavatossági idő lejárata után is használható, csupán hatóereje csökkenhet kismértékben. Ellenőrizze a termék szavatossági idejét a címke alatt!

Biztonsági előírások:
Gyermekek kezébe nem kerülhet! Élelmiszerektől, italoktól és állatok etetésére szolgáló eszközöktől távol tartandó! Szembejutás esetén bő vízzel azonnal alaposan öblítse ki és forduljon orvoshoz!

Az eredeti biztonsági adatlapot itt találja:

Biztonsagi_adatlap_TOILET_BOWL_CLEANER_2016_1

Biztonsagi_adatlap_TOILET_BOWL_CLEANER_2016_2

Biztonsagi_adatlap_TOILET_BOWL_CLEANER_2016_3

Biztonsagi_adatlap_TOILET_BOWL_CLEANER_2016_4

Biztonsagi_adatlap_TOILET_BOWL_CLEANER_2016_5

Biztonsagi_adatlap_TOILET_BOWL_CLEANER_2016_6