Válasszon!

THETFORD, A SZAGMENTESEN ZÁRT, HIGIÉNIKUS, SZOBAI MOBIL WC!

Milyen felhasználási terület érdekli Önt a legjobban?

A Porta Potti Excellence modell fehér színben és kézi vagy elektromos pumpával rendelhető!Az egyik Porta Potti Qube modell, amely bézs és fehér színekben is rendelhető!A THETFORD termékcsalád legújabb sorozatában is többféle Porta Potti modell közül lehet választani az egyéni igények kielégítésére, az élet megkönnyítésére, higiénikusabbá és kényelmesebbé tételére olyan esetekben, amikor állandó egészségügyi berendezés nem áll rendelkezésre, vagy nem lehet ahhoz könnyen hozzáférni.
A Qube és az Excellence modellsorozatnál 2013-ban, a korábbi típusokhoz képest kiemelt hangsúlyt helyeztünk a kifejezetten bőrbarát,
erős és rugalmas műanyagok alkalmazására a gyártásban. Külön előnyük, hogy a fedél és az ülőrész egy mozdulattal levehető, ezáltal a tisztításuk rendkívül egyszerű. Igény esetén a testfelülettel érintkező ülőke könnyedén cserélhető.


Az egyéni igény szerint ajánlott Porta Potti hordozható WC változatok (csak példaként, az egyedi helyzetek befolyásolhatják a döntést):


Mi az értelme egy ilyen "hűtőtáska-méretű", szagmentesen zárt mobil WC-nek?

Egy külön kis fülkében használható!

Aki ilyet keres, annak ezt aligha kell elmagyarázni. Az oldalunkon részletesen taglaljuk a legfontosabb szempontokat, de megtalálhatja a termékkel kapcsolatos véleményeket, és az ott megfogalmazott gyakori kérdésekre adott válaszokat.
Ismétlésként a teljesség igénye nélkül: az egészségügyben, a rehabilitációs időszakban komoly segítséget jelenthet mozgásában korlátolt, és/vagy idős személy számára, de legalább ennyire praktikus lehet hétvégi telken, faházban, lakókocsiban, lakóautóban, hajón (bizonyos helyeken szigorú előírás követeli meg használatát), horgásztanyán, üvegházban, külső munkahelyeken, építkezések és átépítések alkalmával... és hosszan-hosszan sorolhatnánk! Egy hétvégi (fa)házban a figyelmes vendéglátás része lehet, ha a vendégszobákban külön-külön is tart egy ilyen készüléket, hiszen a bekerülési összege mélyen alatta marad egy fürdőszoba kialakítás költségeinek!

Mindegyik modell rendelkezik egy igen nagy teljesítményű, a víz gazdaságos felhasználását biztosító, csatorna- és vízhálózattól független, önálló THETFORD vízöblítő szerkezettel, valamint beépített szállító fogantyúval ellátott fekália-tartállyal. A különleges THETFORD elforgatható kiöntőcső, valamint a túlnyomás megszüntetését szolgáló gomb biztosítja a fekália-tartály tiszta, fröccsenésmentes kiürítését.

Kérdése van? Hívjon bennünket telefonon! Naponta 9-17h, szombaton 9-12h

Megrendelését telefonon egyeztetjük Önnel, és Magyarország területére két munkanapon belül kiszállítjuk a raktáron lévő megrendelt termékeket!
...És, ha a fentiek alapján sem talált rá a megfelelő típusra, 
hívjon fel bennünket telefonon, vagy vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot és szívesen segítünk a döntésben, de ide kattintva azonnal meg is tekintheti részletes tanácsainkat a választáshoz!

Olvassa el a gyakori kérdésekre adott válaszainkat, de megnézheti a felhasználók véleményét is. Sőt, ha úgy gondolja, hogy csak rövidebb ideig van szükség rá, akkor béreljen egyet, és az így szerzett tapasztalatok birtokában döntheti el, milyen szempontok bizonyulnak valóban fontosnak a megfelelő típus megvásárlásához, vagy tájékozódjon visszavásárlási garanciánkról!

Az aktuális akciókról is részletes leírást találhat oldalunkon!