Visszavásárlás

Tisztelt Vásárló!

A hordozható szobai WC termékeinkre visszavásárlási garanciát vállalunk az alábbi feltételek szerint:

A vásárlástól számított tizennégy napig az Interneten megvásárolt terméket bontatlan, eredeti csomagolásban törvényi kötelezettségünk visszavenni, és a termék árát teljes egészében visszatéríteni (ez a posta-, illetve szállítási költséget nem foglalja magában). Ez vonatkozik minden termékre, amit internetes áruházunkban vásároltak. Az eredetileg kiállított számla a végösszege szerint (csomagolási, postai- és/vagy szállítási díj nélkül) jóváírásra és visszatérítésre kerül.

A 2017. január 1. után vásárolt termékek esetében üzleti partnerünk bevonásával a törvényi előíráson felül akkor is vállalunk visszavásárlási kötelezettséget, ha a terméket a vásárlástól számított 14 nap elmúltával hozzák vissza.
A visszavásárlást teljes egészében a Budapest XXII., Nagytétény-Diósárok, Bartók B. út 138. szám alatti telephelyünkön lehet lebonyolítani. A
mennyiben

  • a termék bontatlan, eredeti csomagolásban van, és a vásárlás időpontjától számított egy éven belül hozták vissza, akkor számviteli okokból a visszavásárlás a vásárláskori nettó (áfa nélküli) ár -10% kezelési költség értéken történik, amiről üzleti partnerünk felvásárlási bizonylatot állít ki.

  • a berendezést az eredeti csomagolását felbontva hozzák vissza, akkor a fent említetteken túl a használtság mértékétől függően a levont kezelési költség a nettó ár 50%-át is elérheti.
    Nincs mód a visszavásárlásra, ha a berendezés állapota olyan, hogy a levonás meghaladná az 50%-ot.

A visszavásárlás alapfeltétele, hogy a berendezést tiszta állapotban juttassák el hozzánk. (Portót, postaköltséget nem térítünk). Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben hitelt érdemlően nem igazolható, hogy a berendezést nálunk vásárolták, akkor a visszavásárlást megtagadjuk. A fenti időpont előtt vásárolt berendezések esetében egyedi elbírálástól függ a visszavásárlási lehetőség és a felvásárlási összeg megállapítása!

A fentiekben ismertetett, vállalásunk visszavonásig érvényes, és fenntartjuk a jogot, hogy külön indoklás nélkül ezt az önkéntes kötelezettségünket bármikor (egyetemlegesen) indoklás nélkül visszavonjuk. Az ismertetett feltételeinken túl, illetve a berendezés állapotának felmérésével kapcsolatban minden jogi út kizárva!

Budapest, 2016. december 31.